Üdvözöljük kedves utasainkat!

Mielőtt elindulnánk életük első valódi időutazására, had meséljük el, hogy jöhetett létre ez az igazán fantasztikus lehetőség.

Eger egyik régen elfeledett pincéjében kutattunk régi leletek után, amikor váratlanul egy különös alak bukkant fel velünk szemben az alagútban. Ziegler Géza néven mutatkozott be, és rövid ismerkedés után beismerte, hogy ő valójában egy időutazó, aki az apjától örökölt időgéppel szokott különböző korszakok között utazgatni Eger múltjában. Némi ráhatásra megengedte, hogy megismerjük, és használhassuk a gépezetét, és így olyan elképesztő események résztvevői lehetünk a múltban, amilyekről még a történelemkönyvekben sem olvashatunk. 

Ziegler Géza, és professzionális időgépe jóvoltából most önök is részesei lehetnek ennek a fantasztikus, valós idejű időutazásnak. Ez nem virtuális valóság, nem 5D mozi,hanem az első igazi időutazás, amelyen garantáltan senki nem fog unatkozni. 

Indulhatunk? Váltsa meg jegyét az időgépre, még ma!

No Comments Yet.

Leave a Comment

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .